Öğretmenlerimiz eTwinning Projeleriyle Ulusal Kalite Etiketi Kazandı

Öğretmenlerimiz Mine Esen ve Zehra Duman 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında okulumuzda yürütülen eTwinning projeleri ile Ulusal Kalite Etiketi almaya hak kazandı.

22.09.2022 117

Öğretmenlerimizin, Avrupa Birliği Projeleri kapsamında okulumuz adına hazırladığı eTwinning projeleri Ulusal Destek Kuruluşu tarafından Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirildi.

Öğretmenlerimizden Mine Esen ve Zehra Duman ortak yürüttükleri "Kitaplardan İlham Alan Etkinlikler (Activities İnspired by Books)" isimli projeleriyle "Ulusal Kalite Etiketi Ödülünü" aldılar.

Öğretmenlerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Ulusal Kalite Etiketi Nedir?

Ulusal Kalite Etiketi, çok iyi niteliklere sahip eTwinning projelerine sahip öğretmenlere verilir ve projenin kendi ülkelerinde belirli bir kalite seviyesine ulaşmış olduğunu gösterir.

Pedagojik yenilik, müfredat ile entegrasyon, ortak okullar arasında iş birliği ve teknoloji kullanımı gibi kriterleri bulunan "Ulasal Kalite Etiketi" Ulusal Destek Kuruluşu tarafından verilmektedir.

22-09-202222-09-2022