Mete Has Anaokulu

Vizyon: Kendine güvenen, başarılı, sağlıklı, paylaşımcı, karşılaştığı sorunların üstesinden gelebilen, karar verebilen, sürekli öğrenen, sorumluluk sahibi, hoşgörülü, yardımlaşma ve dayanışma duyguları gelişmiş çocuklar yetiştirmek ve tüm mesleki gücümüzü çocuklarla birlikte çocuklar için kullanmaktır.

Misyon: Özgün, yaratıcı, güvenli ve sevgi dolu bir ortamda çocuklarımızın var olan yeteneklerinin ortaya çıkmasına ve gelişmesine yardımcı olmak, benlik kavramının gelişimine katkıda bulunmak, öğrenmeye karşı ilgi uyandırmak, öğrencilerimizin becerilerinin gelişimini desteklemek koşuluyla; Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda milli değerlere sahip, bunun yanı sıra kendi düşüncelerini özgürce ifade edebilen bireyler yetiştirmek.

Başarılar: eTwinning Okul Etiketi

Saatler: Sabah: 07.30 12.30 Öğlen: 12.30 17.30
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: -
Bilimsel Etkinlikler: -
Proje Çalışmaları: *Beslenme Dostu Okul *Sıfır Atık Projesi *Dilimizin Zenginlikleri *eTwinning Projeleri *BİGEP (Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi)
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: -
Diğer Hususlar: -

Telefon - (0414) 347 84 13

WEB - https://metehasanaokulu.meb.k12.tr

Adres - KARŞIYAKA MAH. 4008 SK. METE HAS ANAOKULU BLOK NO 1 KARAKÖPRÜ / ŞANLIURFA

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

Yerleşim Yeri - Karaköprü/Şanlıurfa

Ulaşım Okulumuza 73, 73A, 75, 76B No´lu otobüslerle ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde olup il Merkezine uzaklığı 4 kilometredir.