Okulumuz eTwinning Okulu Oldu

08.05.2023 173

Okulumuz geçtiğimiz yıllarda yürüttüğü başarılı eTwinning projeleri münasebetiyle "eTwinning Okulu Etiketi" almaya hak kazandı. Öğretmenlerimiz Mine ESEN ve Zehra DUMAN'a başarıları için teşekkür ederiz.

eTwinning Okul Etiketi Nedir?

eTwinning Okulları, eTwinning değerlerini okul yönetiminin desteğiyle okul politikalarına, uygulamalarına ve mesleki gelişim süreçlerine dahil ederler. eTwinning, söz konusu Etiket ile, sadece bireysel olarak eTwinner’ların değil, aynı zamanda öğretmen ekiplerinin ve okul liderlerinin birlikte çalıştığı tüm okulun katılımını, çabasını ve bağlılığını tanıyarak değerlendirir. Söz konusu Etiketi alan okullar, objektif olarak değerlendirilebilecek etkinliklerle gelişim yolculuğuna çıkmaya hazır ve istekli durumdadırlar.

08-05-202308-05-2023